main manu
 
 
 

עיצוב פנים משרדים - תל אביב P

 

מיקום: תל אביב
שטח בנוי: 250 מ"ר

 

תכנון משרדים לחברת הייטק וותיקה ומתפתחת אשר הגדילה את מספר העובדים שלה והזדקקה למקום נוסף.

הדרישה הייתה לייצר חלל פתוח, מואר, תכנון פונקציונלי שכלל אזורי עבודה משותפים אך עדיין מחיצות וחדרים שקטים, אווירה חמה וזריקה של צבע שיקפיץ את הכל וכל זה בתקציב מוגבל.

 

עיצוב פנים משרדים - תל אביב P
 
DSC_5118
 
DSC_5214
 
DSC_5182
 
 
 

כאשר הגענו למקום הדבר שקפץ לנגד עינינו הייתה תקרת קסטות מבטון שלא יכלנו להשאר אדישות אליה והיינו חייבות לשמר ולשלב בתכנון.

אזור המטבחון קיבל טיפול מיוחד, צבעוני ומזמין. קילפנו את התקרה וחשפנו את קסטות הבטון, צבענו את פנים הקסטות והשארנו את הצלעות התוחמות בבטון הקיים. יצרנו פלטת צבעים שמשתלבת החל מהתקרה, לנגרות המטבח, חיפוי הקיר, האקססוריז ובזריקות צבע נוספות בכל חלל המשרדים.

עמודי הבטון  והקורות שהיו קיימים בחלל היוו עבורנו אתגר והשתלבו באופן הרמוני בתכנון. העמודים והקורות הקיימות עברו חישוף בלבד ונשארו "עירומים"  על מנת להעניק לחלל תחושה של חדש אל מול ישן וזיכרון של תל אביב הישנה.

 

 

הדבר החשוב עבורנו בתכנון היה לייצר זרימה בין הפונקציות והרמוניה בין החומרים.

הפרויקט תוכנן כך שכל הפונקציות נמצאות במעטפת ו"לב הפרויקט" הינו חדרי הישיבות אשר נגישים לכל ובנויים במחיצות זכוכית אשר מאפשרות לאור הטבעי לחדור פנימה, גם אל החדרים שנמצאים בהיקף הפנימי של הביניין ולא מקבלים פתח ישיר של אור טבעי.

אתגר נוסף שהפרויקט הביא עימו זה שילוב כל המערכות : מיזוג אוויר, חשמל, תקשורת, גופי התאורה וכו' בצורה שלא תעמיס על החלל, במיוחד שמדובר בתכנון שרובו בנוי על מחיצות זכוכית ולא על קירות בנויים וגובה התקרה הקיימה אינו גבוה.

כל המערכות תוכננו בצורה מושלמת והוכנסו אל תוך צנרת מתכת צמודת תקרה לאורך כל החלל המשותף אשר חוצה את סינרי הגבס בין המחיצות המפרידות לחדרים הסגורים. הצנרת המתכתית נצבעה בגוון הזהה לגוון התקרה ובכך כל המערכות משתלבות באופן הרמוני שאינו בולט או מפריע לעין.

בין חדר הישיבות הגדול לקטן שממוקם במרכז החלל סביב מעטפת קירות זכוכית יצרנו קיר נגרות דו צדדי מחופה עץ מחורץ צבוע בגוון כחול שמעבר לאלמנט דקורטיבי ומקפיץ, הוא מאפשר תליה של מסך TV , אודיו ומעבר של חשמל ותאורה לאזורים האלו.

 

פרויקט שנעשה בשיתוף פעולה עם המעצבת פנים, דורין וינברן.

DSC_5423
 
DSC_5306
 
DSC_5137pbw
 
DSC_5168pbw
 
DSC_5249
 
DSC_5202pbw
 
DSC_5320
 
DSC_5265
 
DSC_5445
 
DSC_5334
 
123123123
 
 
 
DSC_5358-
 
DSC_5380
 
DSC_5408AAAA
 
DSC_5455
 
DSC_5464
 
 

לתאום פגישה ופרטים נוספים:

 

 

ליליאן בן שוהם - משרד אדריכלים


סוקולוב 87, רמת השרון 47238  |  טל: 073-7597179 |
נייד: 052-2333288 |  דוא"ל: lilian@benshoam.com
ו
ואטסאפ: 052-2333288

מפת אתר |   הצהרת נגישות 

 

ליליאן בן שוהם מעצבת פנים ואדריכלית facebook  ליליאן בן שוהם אדריכלית פנים ב instagram  whtsapp  ליליאן בן שוהם משרד אדריכלים ב youtube  משרד אדריכלית ועיצוב פנים ב pinterest

 

 

סלוגן דיזיין - פיתוח מערכות