main manu
 
 
 

אדריכלות ועיצוב פנים וילה - רמת השרון S


מיקום: רמת השרון
שטח בנוי: 390 מ"ר
שטח גינה: 230 מ"ר

 

בית פרטי ברמת השרון תוכנן עבור זוג הורים בשנות ה- 50 לחייהם + 3 ילדים מתבגרים.


הבית תוכנן בסגנון כפרי ובשילוב צבעים ייחודי כבקשת המשפחה- התוצאה מדברת בעד עצמה .
בית בסגנון חמים, ייחודי, צבעוני ולא מלוקק.

1A
 
 
 
 
 
 

הבית משתרע על פני שלושה מפלסים, מרתף, קרקע וראשונה.כבר מחזית הבית הפונה אל הרחוב חשים את החיבור לטבע ולכפריות, תחושה זו באה לידי ביטוי במרפסת חזית הבית שפונה לרחוב וקיבלה טיפול באדנית עם פרחים ששתולים על גבי הקונסטרוקציה של הבית. החומה חופתה בבריקים מאבן טבעית אשר חוזרים על עצמם בחיפוי העמודים בפרגולה הפונה לחצר האחורית ובקיר המבואה בסמוך לדלת הכניסה לבית.

 

חיפוי השביל מהכניסה לבית גם הוא ריצוף בריקים בשיטת הנחה פישבון שמקנה תחושה ייחודית ומשובחת.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

בקומת הקרקע תוכנן מטבח שתופס את העין הן בגודלו והן בצבעו הייחודי.
בשל הבקשה של בעלת הבית לעבוד בסמוך למטבח ולהיות נגישה לעמדת העבודה שלה תכננו את חדר העבודה סמוך למטבח כאשר מחיצת פרופיל בלגי עם זכוכית ודלת מקשרת ומפרידה בין שני החללים.
פינת האוכל תוכננה בין המטבח לסלון בעלת חלל כפול, מוקפת וויטרינות גדולות ועוד חלון עליון שמחדירים אור טבעי ואת הירוק שבחוץ אל פנים הבית בתחושה שהיושבים בפינת האוכל מרגישים כאילו הם בחיק הטבע.
ממול פינת האוכל, בסמוך לגרם המדרגות תוכננה פינת קריאה מיוחדת וצבעונית שגם היא עם חלל כפול ובינה לבין פינת האוכל חוצה תקרה שהיא למעשה גשר שמפריד בין חלל חדרי הילדים לסוויטת ההורים בקומה העליונה.


בסלון תוכנן קיר טלוויזיה ייחודי ולא סטנדרטי בחיפוי עץ מחורץ צבוע שלייף לק אשר פוגש קיר בריקים וקמין שחור שמעבר לפרקטיות מוסיף על הקישוטיות והחמימות של החלל.
כתמי צבע בספה, בכריות, באקססוריז וכמובן השטיח הצבעוני שמוסיפים ומדגישים את הצבעוניות של בני הבית.


תוכננו וויטרינות יציאה אל החצר האחורית שמכניסות את האור הטבעי והירוק של הצמחייה המוקפדת והבריכה עם הרצפה המתרוממת שמחופה דק ומתכתבת עם הסגנון הכפרי שממשיך בנראות של העץ את חיפוי הפרקט פישבון של קומת הקרקע.

 
 
 
 
 
 
 

הבית שובץ ברהיטים וחפצים מיוחדים ואקלקטיים שהביאו איתם ושנרכשו במיוחד תוך כדי התהליך, כדוגמת מכונת תפירה SINGER שנקנתה בשוק הפשפשים והועמדה בשירותי האורחים כמשטח מעניין ולא קונבנציונלי לכיור.
שולחן פינת האוכל מעץ מלא עם ספסל ישיבה אחד ארוך ומעליו גופי תאורה תלויים מקש שהוסיפו לתחושה הכפרית.


ספסל "חמור" בעל רגלי מתכת מרופד עור שממוקם בסמוך לקיר הטלוויזיה.
ולמעשה התחושה שהבית מקנה כאילו הוא ממוקם בגליל , אך שתול ברמת השרון.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מדרגות עץ מחופות בחזית MDF מחורץ צבוע שלייף לק מתכתבות עם הסגנון הכפרי ומלוות את כל המהלך המוביל אל הקומה העליונה, קומת החדרים.
כל הקומה חופתה בפרקט לייסטים אשר ממשיך את הקו העיצובי הכפרי.
תקרה גבוהה של גג רעפים עם קורות עץ גלויות מלוות את חדרי השינה, החלל המשותף וחדר הרחצה של סוויטת ההורים.
סוויטת ההורים המרווחת תוכננה עם וויטרינה גדולה ויציאה למרפסת שמשקיפה אל שדות פתוחים ומהווה קשר ישיר אל הטבע.


חדר רחצה גדול ומפנק מחופה בריקים לבנים בקירות וריצוף מעוטר וצבעוני.
דלת אסם מובילה אל חדר ארונות ומתכתבת באופן ישיר עם הסגנון של הבית.


קומת המרתף גם היא חופתה בפרקט לייסטים ונוצלה עבור שתי סוויטות מפנקות למתבגרים של הבית עם חצר אנגלית מונמכת מחופה דק ווויטרינות
יציאה אליה שמכניסות אור, מגדילות את חלל המרתף ומטשטשות אותו.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

לתאום פגישה ופרטים נוספים:

 

 

ליליאן בן שוהם - משרד אדריכלים


סוקולוב 87, רמת השרון 47238  |  טל: 073-7597179 |
נייד: 052-2333288 |  דוא"ל: lilian@benshoam.com
ו
ואטסאפ: 052-2333288

מפת אתר |   הצהרת נגישות 

 

ליליאן בן שוהם מעצבת פנים ואדריכלית facebook  ליליאן בן שוהם אדריכלית פנים ב instagram  whtsapp  ליליאן בן שוהם משרד אדריכלים ב youtube  משרד אדריכלית ועיצוב פנים ב pinterest

 

 

סלוגן דיזיין - פיתוח מערכות