משרד אדריכלים - ליליאן בן שוהם
 
ליליאן בן שוהם >פרויקטים > עיצוב כפרי וילה ברמות השבים P >

 

מידע נוסף

שטח: 1000 מ"ר
שטח בנוי: 300 מ"ר


עיצוב כפרי מודרני עם חיבור ישיר לסביבת המושב.שימוש בחומרים טבעיים.

פתחים רבים להחדרה מאסיבית של אור טבעי אל פנים הבית.

עיצוב כפרי וילה ברמות השבים P

 

שטח: 1000 מ"ר
שטח בנוי: 300 מ"ר


עיצוב כפרי מודרני עם חיבור ישיר לסביבת המושב.שימוש בחומרים טבעיים. פתחים רבים להחדרה מאסיבית של אור טבעי אל פנים הבית.

 

בית חדש בעיצוב כפרי במושב רמות השבים מעוצב בצורת האות H מתוך רצון ליצור חללים נפרדים המתחברים לאחד. "הבחירה בעיצוב כפרי מהווה חיבור לסביבת המושב ולכן גם הושם דגש על בחירת חומרים טבעיים היוצרים תמהיל עיצובי בסגנון כפרי מודרני, מזמין וחמים, בהתאמה לאורח החיים של דיירי הבית. בשל הרצון להכניס את הטבע הביתה, שולבו חלונות ב- 4 כיווני אוויר בשילוב וילונות שקופים המכניסים אור טבעי ואת הגינה אל פנים הבית. הדיירים בחרו לתת יד חופשית בעיצוב הנכס ולכן כל שלבי התכנון, אדריכלות, עיצוב פנים וסטיילינג נעשו תחת קורת גג אחת, ליליאן בן שוהם". 

 

שילובי צבעים ואלמנטים לסגנון כפרי

כבר בכניסה לבית חשים את החיבור לפסטורליות ולסביבה, הודות לבחירה בריהוט בצבעים חמים ונעימים בסגנון כפרי, ושילובם עם חומרים כמה שיותר טבעיים, כגון פרקט עץ מלא, תקרת גג רעפים עם קורות עץ גלויות, קיר בריקים כהה וקמין גדול באמצע החלל הציבורי. 

 

עיצוב המטבח

המטבח בצד ימין זוכה לנגיעות מודרניות הבאות לידי ביטוי בבחירה להשאיר את תעלת מיזוג האוויר חשופה, כיסאות מיוחדים, גופי תאורה בסגנון מודרני וכמובן מוצרי החשמל והמקרר בפרט, המעניקים לחלל מראה חדשני עם נגיעות רטרו.

 

עיצוב פנים לסלון

הסלון הסמוך, תופס חלל רב, הודות לעובדה כי מדובר במשפחה שמארחת. לכן, הושם דגש על ספה מרווחת בשילוב כורסא והדום, שניהם בסגנון רטרו. אלו מוסיפים טאץ אישי וייחודי לחלל ומהווים המשך לשפה העיצובית שנבחרה לעיצוב הבית, המשלבת בין חומרים טבעיים והצבע האפור הכה דומיננטי, הודות לניגוד שלו מול מוצרי העץ הטבעיים.

 

התוספת של שנדליר עשוי ברזל מעל הסלון, מהווה אלמנט תאורה דומיננטי ומשתלב היטב בעיצוב הקיים, הכולל קיר בריקים בצבע כהה, מנוגד לרצפה. התוצאה – הקיר הופך לאלמנט קישוטי ופונקציונאלי בהלימה, בשל מיקומו במרכז החלל בסמוך לאח ופינת האוכל.

 

תכנון חדרי שינה

גם אזור חדרי השינה של בני הבית זוכה לאותו עיצוב כפרי בניחוח נוסטלגי, כזה המשמר את הטבע בכל חלל. בחדר ההורים, קורות העץ יוצרות חלל ייחודי בשל האזורים הנמוכים ביותר, מה שהצריך פתרונות יצירתיים לארונות והשירותים, מתוך רצון להשאיר את הקורות כאלמנט דומיננטי ומיוחד בחלל.

 

המיטה המרווחת פונה לגינה ומהווה מוקד עניין בחדר השינה הודות לתאורה הטבעית הנכנסת לחדר מהחלונות הגדולים והשילובים בין הצבע הלבן, הנקי המהווה בסיס עיצובי לכל החללים עם נגיעות בצבעים טבעיים של אפור, תכלת, עץ וכמובן ב'ז, היוצרים ביחד תמהיל נקי, מזמין ואלגנטי. 

 

הקיר המשופע של חדר ההורים נכנס אל חלל השירותים ויוצר בעצם נקודת חיבור יצירתית, בשל הצורך ליישר את התקרה לכדי קו אחיד ולחבר בין החללים, מה שיוצר בעצם תחושת סוויטה אחת ולא שני חללים נפרדים. בחדר השירותים של האורחים נבחר עיצוב אורבאני מלא שיק, המשלב בין טפט צבעוני וארונות מתכת, אסלה כהה עם דלת וכיור מסוגננים בהתאמה.

 

עיצוב החללים החיצוניים

החללים החיצוניים של הבית: חצר, פרגולה ופינת הברביקיו זוכים אף הם לנגיעות של עיצוב הן מבחינת הבחירה בצמחיה המקיפה אותם, והן מבחינת השימוש בחומרים טבעיים של עץ ואבן. הפרגולה, אזור אירוח חיצוני בחצר אליו מגיעים דרך המטבח, מהווה המשכיות בקו העיצובי השומר על קלאסיות עם נגיעות כפריות בשילוב פריטי עץ ואילו בפינת ברביקיו שולבו אבן ועץ המהווים סיפור עיצובי כפרי וטבעי. 

 

 

 

לתאום פגישה ופרטים נוספים:

ליליאן בן שוהם - משרד אדריכלים   |   סוקולוב 87, רמת השרון 47238   |   טל: 073-7597179  |   נייד: 052-2333288   |   דוא"ל: lilian@benshoam.com

 

עיצוב בתים | עיצוב משרדים | עיצוב פנים מודרני | עיצוב בתים פרטיים | עיצוב פנים כפרי | מעצבת פנים בשרון

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות 

      

 

 

אקסטרה קידום אתרים

בניית אתרים

לחצו לחיוג מהיר